Just nu går jag igenom en tung och sorgsen period i mitt liv. Idag har jag som tur var tillbringat dagen med en fantastisk liten tjej som räddat mig från att gräva ner mig helt. Jag har haft en jättehärlig dag med min dotter Evelina. 

Vi började morgonen med att åka till Lidingö. Evelina går på gymnastik där varje Lördag. Därefter åkte vi till Åkeshov för att titta när vår vän Molly, som är 6 år deltog i en gymnastiktävling. Tyvärr så hann vi inte se så mycket, vi kom lagom till prisutdelningen. Men man fick vara kvar efter och leka på mattan. Evelina blev väldigt inspirerad av alla duktiga gymnaster. Efter fick vi följa med Molly och hennes familj hem för att leka.

Påvägen därifrån stannade vi till på Södermalms Polisstation för att träna. Man brukar vara ensam där på lördagkvällar, så jag passade på att ta med Evelina. Tidigare har hon haft tålamod i ca 40 minuter medan jag tränar. Så min plan var att snabbt avverka lite chins och dips. Men vi var vi på gymmet i 2 timmar och det var inte pga av mig. Evelina ville inte gå hem. Hon lekte gymnastiktävling! 

Jag passade under tiden på att persa i dips.

Därefter körde jag viktade chins. Körde samma dropset upplägg som sist vilket kändes riktigt bra. Till och med lättare idag än sist. 
Började med 30 kg extra vikt och gjorde 2X2 (två set med två repetitioner), sänkte sedan till 25 kg gjorde 2x3, 20 kg 2x5, 15 kg 2x7, 10 kg 2x9. Så totalt 10 set och 52 repetitioner viktade chins. 
Hann även med att komplettera med några ryggövningar. Sedan fick jag övertala Evelina att åka hem. Jag ville hinna hem till Gladiatorerna kl 20:00.

Ha en härlig helg!