Veckan började med att vi på jobbet grep en hallick. Det är allt för sällan som vi stöter på dem. Men alltid lika kul för det är ju såklart dem vi vill åt. Dock innebär detta en väldigt massa utredningaarbete och så länge brottet inte rubriseras som grovt så tar min grupp utredningen. Så fram tills fredag har arbetsdagarna varit sjuuukt långa. I torsdags jobbade jag från 06-02. Arbetet resulterade i att vi till och med fick två hallickar häktade. En kvinna och en man som samarbeta och kopplar tillsammans. Kommande vecka väntar troligen lika mycket arbete som  denna vecka. Vilken tur att jag verkligen älskar mitt jobb!! 


Fantastisk fin tavla som pryder kontoret på jobbet, konstnären är min kollega Nathalie Augustsson.

Veckans bästa dag var helt klart i fredags då jag och min dotter tillbringade dagen på Gröna Lund. Vi måste passa på denna sommar innan hon fyller fyra, innan dess åker barn gratis i vuxens sällskap. Evelina älskade alla karuseller, mer tyvärr så pallade inte jag att åka tekopparna med än tre gånger, sen ville jag kräkas!! Till nästa besök måste jag leja någon som pallar att åka i ett. Evelina älskade såklart Gröna Lund förutom Blå tåget, jag hade tydligen glömt men den faktiskt var riktigt läskigt, inte lämpligt för en knapp fyra åring!

På lördagen hade vi besök från bästa vännerna, familjen Lindell. Då blev det bad på Kampementsbadet och massas skoj med kompisen Molly.

Träningen under veckan har blivit lite lidande pga jobbet. Men några pass har jag hunnit med. Söndagen var det i dags att ta igen lite träning. De helger som Evelina är hos mig brukar vi gå till Sats och hon får va på minisats medan jag tränar. Nu ville hon inte det utan ville gärna följa med mig och träna. Så då åkte vi till Södermalms Polisstation, där man ofta är ensam en söndag morgon. 
Det är himla mysigt att ha med henne men svårt att hålla 100 fokus på rätt grej. Min vän Malin Ekstrand var även med. Vi började med bänkpress. Jag körde på 2,5 kg mer än min tävlingsvikt. Det känns bra, jag gör ungefär lika många reps som på tävlingen med 2,5 kg mindre. Filmen är som tur var mitt sista set, inte lika bra som de två innan.

Därefter körde vi viktade dips. 4 set med 10 dips, 10 kg extra vikt. 
Jag varken orkar eller vågar lasta på mer vikt i dipsen. Axlarna tar väldigt mycket stryk. Tanken var även att inte gå så djupt, men det blev ganska djupt ändå.

Ha en skön söndag och en bra start på nya veckan!!