Veckan har varit grym. Vet inte riktigt vart jag ska börja för att sammanfatta dagarna. Jag och Evelina kom hem i tisdags efter att ha tillbringat fyra härliga dagar i Västervik där det bjöds på både sol och regn. Men vi har hållt oss aktiverade oavsett väder. Dagarna avslutades med en heldag på Astrid Lindgrens Värld. Supermysigt och svindyrt. Men kan verkligen rekommendera ett besök där för er med barn som gillar Astrid Lindgrens sagor. 
 
Dagarna i Västervik var planerade som träningsfria. Men Daniel som jag bodde hos var väldigt sugen på träningssällskap. Hans fantastiska sambo Veronica tog hand om alla barn så jag och Daniel kunde träna några pass. Jag och Daniel känner varandra sedan vi gick på polishögskolan. Under skoltiden tränade vi mycket tillsammans, så det är riktigt kul att Daniel börjat tävla i TCA, polisiär åttakamp, som är den roligaste tävlingsform jag vet.

Mina pass blev med fokus på Fitnessfive. Jag fick till riktigt bra pass i böj och bänk där jag satte nya personbästa. Även i chins och dips tangerade jag mina personbästa. Nu blir det vila från högrepsträning tills på måndag då jag kommer köra ett genrep inför tävlingen. 

I onsdags tog jag med Evelina till klättercentret i Solna, hon älskade det. Det var så himla kul att se henne klättra. Jag blev både stolt och imponerad. Nu har jag köpt både skor och sele till henne så jag nästa gång vi klättrar kan jag säkra henne. 

I torsdags körde jag ett pass viktade chins och dips tillsammans med Malin Ekstrand och Jenny Adolfsson. Vi avslutade passet med lite lekar som Jenny kallar det. Typ cirkelträning med olika övningar som avslöser varandra samtidigt som det blir lite tävling! Riktigt skoj. Evelina fick följa med till gymmet. Peter Ljunggren, Jennys man, tog sig an Evelina och lärde henne några övningar. Tack Peter!! 

Jag har idag nått min målvikt inför Fitnessfive och har nog aldrig tidigare varit i en sådan bra form som nu och aldrig varit så hård i kroppen. Även då jag väger lite känner jag mig grymt pigg och stark! Det kommer nog inget bättre tillfälle att få spänna lite tillsamans med Peter! 

 
Idag, fredag fick jag testa något nytt. Däckvältning och prowler. Däcket väger 150 kg, det var riktigt tungt. Att sedan springa med prowlern framför sig ser lätt ut, men vilket sjukt sug i benen. Jag kommer ha träningsverk imorgon! Tack Malin för att du tog med mig på detta!

Idag lämnade jag Evelina till hennes pappa så imorgon bär det av till Uppsala för en helg med träning och häng med gamla vänner!

Ha en bra helg!!