Nu börjar veckan trist nog nå sitt slut. Jag har tillbringat denna i Spanien med mina fantastiska vänner Linda, Malin och Ludde. Det har varit strålande sol och härlig värme hela veckan.Vi har verkligen vilat upp oss. Sovit, ätit gott, solat, badat och tränat i lagom mängd. I alla fall jag och Malin.

Våra mornar har startat med någon fort av konditionsträning. Antingen simning i den härliga 60 meters poolen på området eller backintervaller i den ännu härligare 130 meters långa backen som vi har just utanför huset. Det har varit så grymt att ha Malin som sällskap dessa pass. Pressa och peppa varandra är viktigt.

Dagarna har sedan präglats av sol och bad, en blandning av pool och strand. Linda och Ludde investerade i en ny kamera lagom till semester. Så vi körde en liten photshoot på stranden. Linda är en grym fotograf! Här är resultatet. 

På eftermiddagarna har jag och Malin kört ett ringpass bestående av ringchins, toes to rings och lite mage. Så lagom före middagen. Jag känner verkligen att jag nu är redo att ta emot hösten hemma i Svea. Jag ser fram emot att börja jobba och ta tag i mina nya träningsmål.

Ha en härlig vecka!!