Från och med torsdag förra veckan fram till kl 05 imorse skedde inspelningen av Ninja Warrior Sverige på Gärdets sportfält. Jag var en av de tävlande deltagarna. Tv programmet kommer sändas i kanal 5 i början på nästa år. Jag ser verkligen fram emot att se programmet.

120 tävlande deltagare gjorde den första kvalbanan under torsdagen och fredagen Ungefär hälften klarade banan och gick vidare till semifinalen på lördagen. Av dessa gick 25 vidare till söndagens final som pågick till 05 på måndagsmorgonen! 

Jag får tyvärr inte avslöja hur det gick för mig eller några andra deltagare. Här har ni ett lite smakprov från mitt deltagande. 

Ninja warrior är utan tvekan den roligaste tävling jag deltagit i. Det bästa av allt har varit förberedelserna och träningen inför tävlingen som har gett mig vänner för livet. När jag sökte till programmet kändes det som en plojgrej. Men ju närmaste tävling jag kom ju mer allvarligt blev det. Och på själva tävlingsdagen fanns det inget annat alternativ än att jag skulle klara världens svåraste hinderbana. 

Jag hoppas och tror att Ninja Warrior Sverige kommer bli en succé när TV sändningen drar igång. Jag kommer helt klart vilja göra detta igen. Mitt "ninjaliv" har just börjat. 

Som vanligt efter en tävling infinner sig en tomhetskänsla. Och lite extra mycket nu då det var så mycket socialt runt denna tävling. Nu ska min kropp få lite vila och återhämtning. Det betyder inte att jag kommer sluta träna, men jag kommer ta det lite lugnare och inte pressa mig till max. Men snart behöver jag en ny utmaning eller tävling! Det nästa jag har inplanerat är finalen i reppower, sista helgen i November. Men jag behöver något annat nytt känner jag! Mottar gärna tips! Någon som känner till någon tävling utmaning som jag kan ta mig an? 

Stort tack till alla andra deltagare i Ninja för att ni gjorde dessa dagar så grymt roliga. Och TACK till produktionen! Erika, Sandra, Hans och Johan! Ni var fantastiska!!

Ha en härlig vecka!