Efter att ha gått på diet i fem veckor bestämde jag mig för att jag denna vecka, efter tävlingarna, ska äta allt jag känner för och allt som kommer i min väg. Vilket jag också gjort och njutit av det. Vin, godis, glass och all mat som jag längtar efter att äta! Det bästa var torsdagens frukost på Urban Deli vid Nytorget. Det kan jag verkligen rekommendera för er som gillar nybakat surdegsbröd med goda pålägg av alla slag. Ät så mycket du vill för 145 kr!!

 

Från och med nästa vecka så blir det att hålla igen lite igen. Vill inte väga mer än 52 kg till Fitnessfive finalen. 

Det är riktigt jobbigt att varje träningspass träna inför Fitnessfive. Jag känner att det sliter på kroppen på ett annat sätt än när jag kör tyngre vikter och få repetitioner. Att nöta repetitioner under 100 sekunder i flera set är inte bara fysiskt jobbigt, även det mentala måste vara med i alla 100 sekunder. 
Men jag är envis och målmedveten. Jag vill vinna årets Fitnessfive och ska nå 200 repetitioner. Fem veckor kvar att nöta. 
Trots ovan så tycker jag såklart att det är fantastiskt roligt. Jag är jätteglad över mitt träningsprogram och känner att jag ökar för varje pass. Jag har även haft bra och kul träningssällskap i veckan. 

I onsdags tränade jag knäböj och bänkpress tillsammans med Johanna Barvelid. Hon siktar på att köra Reppower i höst och ville ha min hjälp. Jag körde på 5 kg mer i belastning än min tävlingsvikt. I Knäböj gjorde jag lika många som med tävlingsvikt, men i bänken var det trögt. Johanna var grym, med lite teknikträning och målmedvetenhet kommer det gå riktigt bra för henne inför Reppower, styrkan har hon redan!

I torsdags var jag och min vän Malin Ekstrand på Polishögskolan och körde lite utomhusträning. Chins och bicepscurl. Detta var direkt efter frukosten på Urban deli. Inte bästa laddningen för chins. Men det gick bra ändå. Vädret och sällskapet gjorde passet till det bästa på länge!

På fredagen kände jag längtan efter marklyft som jag inte kört på länge. Så efter dipsen så fick det bli marklyft som bonus. 5x5 på 95 kg kändes bra och lätt. Kul att äntligen köra lite tungt!

På Lördagen hängde jag med Malin och ett gäng styrkelyftare från Team MM Sports STK, Sundbybergs styrkelyfts klubb. Jenny Adolfsson körde sitt sista pass innan hon åker till Sydafrika för att tävla på VM i klassisk styrkelyft. Det var kul att få träffa henne sista passet och önska henne lycka till. Hon är så sjukt starkt den tjejen. Om ni är intresserade av att se vår svenska starka representant på VM så tävlar hon torsdag den 5/1. Sändningen går att följa live på  http://goodlift.info/live.php.

 

Själv körde jag bänkpress och bicepscurl. Körde bänkpress på 2,5 kg över min tävlingsvikt och gjorde en repetition mer än på kvaltävlingen. Det är jag mycket nöjd och glad över då bänken gick lite trögt i onsdags. I morgon blir det vilodag!

För min del väntar nu en natt på jobbet, så underbart!
Ha en härlig lördagkväll!