Jag vill tacka alla som under detta år följt mig på olika sätt. Här på min blogg, på Instagram, Facebook och inte minst ni som varit publik på de tävlingar jag deltagit i och hejat på mig. Både gamla och nya vänner har till och med rest kors och tvärs över vårat land för att heja på mig och se mig i olika tävlingar. Det finns inte ord för hur mycket jag har uppskattat all denna support. Om det inte framgått tidigare eller kanske jag varit dålig på att förmedla det så vill jag nu verkligen belysa hur sjukt glad och stolt jag är över den support jag fått!! TACK alla ni fina!

Det har verkligen varit en händelserikt tävlingsår! Tack vare detta och er har jag påbörjat att förverkliga en dröm, att få arbeta med mitt största intresse och att få inspirera och förmedla min kunskap till andra. Mitt företag More Than Wellness är igång sedan en vecka tillbaka och det rullar på riktig bra. Det bästa av allt är att det är så fantastiskt roligt att träffa mina kunder.

Ha ett gott slut på detta år och låt 2015 bli året fyllt av nya mål och utmaningar!