I helgen bär det av till Göteborg och årets Fitnessfestival! På lördagen ska jag tävla i Chins SM och på söndagen är det den efterlängtade Rep-power finalen.

Denna vecka har jag kört ett litet genrep inför Rep-power, dock inte alla grenar på samma dag. I måndags körde jag chins och bänkpress, i tisdags knäböj och dips och idag, onsdag bicepscurl. 
Nu ska jag träningsvila resten av denna veckan. Genrepet gick helt okej, personligt rekord i antal reps i bänkpress, i övriga grenar, inga rekord, men jag ligger helt okej i repsantal. På tävling finns det alltid lite extra styrka att pressa fram! Jag siktar inte på något annat än att vinna!!

Här är ett klipp från måndagens chins.

Viktmässigt ligger jag också i fas. Dagens morgonvikt var 52,5 och jag hoppas att väga ca 51,5 på lördagens invägning till Rep-Power. Jag tror att det ska funka genom att jag gör av med vätska det sista dygnet! 

Jag har under november månad spenderat 12 nätter på hotell. Detta på grund av både jobb och nöjesresor. Min karaktär har verkligen sats på prov här. Jag älskar frukostbufféer med allt gott bröd och pålägg som har serverats. Hade jag inte haft ett tävlingsmål i sikte hade jag ätit av allt gott varje morgon. Men nu har jag endast unnat mig under en av dessa dagar. Boende på hotell har även gjort resten av min måltider lite mer komplicerade då jag inte haft tillgång till ett kök. Men det har fungerat ganska bra med lite fantasi. Jag kommer vara mycket nöjd och stolt om jag lyckas nå min målvikt till lördagen. 

Trots mitt låga intag på kolhydrater känner jag mig pigg och stark. Formen är på topp och jag är supertaggad inför att tävla!!  

Om ni besöker Göteborg och Fitnessfestivalen i helgen, kom och heja på mig. När jag inte tävlar kommer jag arbeta i MM sports monter på mässan, så kom gärna förbi där om ni vill ha tips på kosttillskott, träning eller bara vill säga hej!

Sov sött!!