Jag vann!! Och jag gjorde det med råge.

De fullständiga resultaten från alla deltagare finns på Fitnessfive's Facebooksida.

Om jag tar det från början så har träningen inför denna tävling stått mig upp i halsen. Det har varit riktigt jobbigt både fysiskt och mentalt att träna på ett moment under 100 sekunder och sedan göra det om och om igen flera gånger i veckan. När jag fick beskedet om att finalen blivit flyttad tre veckor fram i tiden var det på håret att jag hoppade av. Men min längtan efter att tävla och då jag hade vinstvittring fick mig att fortsätta. Men jag la om träningen. Jag la då in klättring och andra moment som jag tycker är roliga att träna på och varvade detta med högrepetitioner inför Fitnessfive. Som ni säker förstår så är jag enormt glad nu att jag inte hoppade av. 

Dagarna innan finalen vägde jag lite för mycket, så jag höll igen de två sista dagarna för att tappa ett sista kilo inför invägningen. Det gick bra och jag vägde in på 50,2 kg. Exakt samma som när jag kvalade till Fitnessfive. Under min diet har jag inte låtit mig vara hungrig än enda gång förutom de två sista dagarna och ändå nått min målvikt. Vilket tyder på att man inte ska behöva gå och vara hungrig eller svälta sig själv för att gå ner i vikt.

Efter invägningen åt jag en efterlängtat frukost. Surdegsbröd med goda pålägg, mjölk med lyxmusli och smågodis. Jag blev proppmätt och överfylld med energi.

Första grenen var bänkpress. Gjorde 55 repetitioner, men fick två underkända då jag inte markerade tydliga stopp i toppläget. Domarna var väldigt hårda. Nästa gren bicepscurl 49 repitioner därefter, knäböj 36 repetitioner och de två sista grenarna och de jag är mest nöjd och stolt över, 32 chins och 37 dips!

Mitt mål var såklart att vinna men även att komma över 200 repetitioner, jag slutade på totalt 207 repetitioner. Vilket också innebar ett nytt Fitnessfive rekord. Jenny Adolfsson hade det förra rekordet på 201 repetitioner. Dock ska tilläggas att reglerna har ändrats lite sedan dess, Jenny hade bara 75 sekunder på varje gren, så hennes tidigare rekord imponerar fortfarande. 

Varje gång jag tittar på slutet av denna film får jag gåshud. Jag var helt slut och redo att kliva ner redan innan 30 repetitioner. Men tack vare allt pepp och hejande från mina vänner och applåderande från publiken körde jag tiden ut.

Jag vill tacka alla mina medtävlande för god kamratskap och tävlingsanda. Speciellt tack till Amanda som kom tvåa och hade stor delaktighet i att jag pressade upp mina resultat. Även tack till min blivande kollega Emma-Lisa som tog hem tredjeplatsen! 

Som alltid efter en tävling som gått bra känner jag mycket glädje, men även en tomhetskänsla. Den tomhetskänslan är ganska jobbig. Jag tror det är den som gjort mig beroende av att tävla och hela tiden sätta nya mål gällande min träning. Och det kommer jag göra även nu! 

Nu ska jag äta gott och återhämta mig några dagar. Sedan har jag ett litet projekt  att träna inför som går av stapeln om tre veckor. Därefter måste jag fundera ut vad jag ska göra härnäst! 

Oj, höll på att glömma det viktigaste! Tack mina fina och goa vänner Malin Ekstrand och Ulrika Gustafsson för jag fått tillbringat helgen tillsammans i Göteborg med er. Tack min största inspiratör Jenny Adolfsson för att du stöttat och hjälpt mig med träningsupplägg! Och tack alla andra vänner, min älskade dotter och min älskade mamma för all stöttning och hjälp! 

Ha en härlig söndagkväll!