Igår gick mitt hjärta i tusen bitar! Jag förstod att det skulle komma men har haft svårt att både förstå och acceptera det. Mats, min numera före detta kille, som jag fortfarande älskar väldigt mycket kommer inte vara den jag ska leva med i resten av mitt liv. Han åkte hem från mig igår efter fyra fantastiska dagar tillsammans. Innan han åkte bestämde vi att inte ses mer! Vi bor 90 mil ifrån varandra men har trots det lyckats hålla ihop i ett år. Distansen har fungerat ganska bra fram tills nu. All planering för att få ihop det sliter och har tagit ut sin rätt! Jag hade förlikat mig med att det kommer vara såhär, ses under 4 dagar varannan eller var tredje vecka, men det blir faktiskt ohållbart i längden. Tanken på att Mats inte är en del av mitt liv längre får min mage att vända sig och mitt hjärta att gråta. Samtidigt vet jag att vi inte har någon framtid tillsammans. Vi kommer aldrig kunna leva tillsammans i den vardag som vi vill. Vi är båda bundna till våra hemorter på flera sätt. Främst är det genom våra barn. Jag har min dotter och han har sina två barn. Ingen av oss skulle någonsin flytta ifrån sina barn. Kärleken gör verkligen ont ibland 💔! 
Men jag vet att tiden läker och jag kommer så småningom kunna se det som en förmån att jag fick lära känna den fina personen Mats och att han under ett fantastiskt år förgyllde mitt liv!

Nu måste jag byta fokus till mina tävlingsförberdelser! Jag är glad att jag i denna stud har detta att fukusera på!
Jag körde mitt sista styrkepass i tisdags. Inför tävling har jag svårt att vila helt och hållet dagarna före vilket många gör. Jag vill gärna träna och röra på mig men gör det utan att ta ut mig. I onsdags simmade jag, 40x25 meter. Simmade i ett behagligt tempo och vilade en stund mellan varje 25a för att inte dra på mig mjölksyra. I torsdags så fick det bli en lugn och skön promenad på förmiddagen och på eftermiddagen satte jag mig på en motionscyckel i 60 minuter. Idag fredag, dagen före blir det i alla fall helvila. 

Så till min kost dessa sista dagar. Igår vägde jag mig, vågen stannade på 51,8 kg, vilket är perfekt. Jag vägde 54 kg när jag för 4 veckor sedan började min diet. Mitt mål till invägningen på lördag är under 52kg, men jag vill gärna ha lite marginal. Så nu ska jag bara hålla detta och kanske minska något hekto.  Det gör jag enklast genom att inte dra på mig massa vätska. Från och med igår har jag minskat mitt vätskeintag och minskar även kolhydratsintaget.
Till frukost äter jag fortfarande lite kolhydrater, gröt och äggviteomelett. Mina mellanmål både på förmiddag och eftermiddag är casseinpudding med hallon. Till lunch och middag, kyckling med grönsallad, tomat och paprika. Om jag varit hungrig innnan sänggång har jag ätit 3 äggvitor. Det tråkiga med denna diet är att den fortsätter även efter tävlingsdagen. Såklart ska jag fylla på lite, men jag har två tävlingar nästa helg där jag på söndagen inte vill väga mer än 52 kg. Så det är bara att bita ihop och hålla i motivationen!

Den caseinpudding jag äter är av casein från Body Science som man köper hos MM Sports. I 1 dl pulver rör jag ner vatten till önskad puddingkonsistens. Jag varvar mellan Vaniljsmak och Double Chocolate Almond. Supergott och med mindre vätska än om man gör en drink av pulvret. 

Tack alla mina fina älskade vänner för att ni finns!!
Ha en härlig helg!