Som jag nämt tidigare har träningen inför Fitnessfive stått mig upp i halsen. Dels har det slitit mycket på kroppen samt att jag har tyckt att det börjar bli tråkigt. Helt enkelt en för lång träningsperiod med samma övningar och mål! Men har bitit ihop och kört ändå för jag vill ju gärna vinna Fitnessfive! 

De senaste veckorna har jag brutit av med annan träning för att orka och känna mer motivation. Det började med att jag ville bättra på min greppstyrka genom klättring. Märkte sedan att jag var ganska stark och har därefter fortsatt att testa nya saker med klättring och greppstyrka och jag fullkomligt älskar det. 

Helgen har jag tillbringat i Uppsala tillsammans med en min nya träningsvän Janne. Klättring och sol stod på schemat. I fredags tillbringade vi näst intill hela dagen, med paus för lunch, på Uppsala klättercenter. Här kommer några filmer från den dagen. 

Lördagen var vi på Uppsala SurvivalVi testade deras hinderbana med hjälp av två grymma instruktörer. Vi fick mycket bra teknikhjälp och så kul att testa något nytt!

Därefter fick vi ta oss över och under Fyrisån på olika sätt! Grymt rolig träning!!

Tack Ingmar och Rutger på Uppsala Survival och framförallt, tack Janne för att du var med och gjorde min helg till den bästa på länge! 

Ha en fantastisk dag i sommarsolen!!