Nu är äntligen More Than Wellness igång, mitt nystartade företag.


Jag har sedan länge tillbaka haft en dröm om att få arbeta med mitt största fritidsintresse och min hobby, träning och välmående!

Efter årets tävlingsframgångar så har jag blivit uppmärksammad i olika medier vilket resulterat i förfrågningar från både företag och privatpersoner. Jag har smygstartat lite med att hjälpa vänner med träningsupplägg och kost. Jag är även i startgroparna för att hålla i föreläsningar och workshops för ett par företag. Därav fattade jag beslut om att starta More Than Wellness.

Företaget är fortfarande under utveckling vilket innebär att det inte är helt spikar vilka tjänster jag erbjuder och hur dessa kommer se ut.

Något som är helt klart är att More Than Wellness inriktas till att inspirera och coacha andra till ett aktivt och hälsosamt liv. Jag kommer hjälpa de som har specifika mål med sin träning och vill förbättra sina nuvarande resultat. Vill du bli starkare, snabbare eller uthålligare? Är du tävlingsinriktad och behöver hjälp på vägen att nå dina mål? Jag kommer då skapa ett program efter dina förutsättningar och målsättningar.

Även de som behöver komma igång med träningen eller förändra sin träning och hitta en bra kosthållning kan anlita mig.

I nuläget erbjuder allt ifrån coachning på gym, coachning online, löpskola, kostrådgivning, föreläsningar och workshops.

Kika in på hemsidan för att läsa mer och kontakta mig gärna om du har frågor eller är intresserad av min hjälp.

http://www.morethanwellness.se

God fortsättning och ett gott slut!!