Först av allt vill jag tacka alla som kommenterat mitt inlägg om ortorexi. Jag har fått så många fina meddelanden och kommentarer, både från vänner och folk jag inte känner. Rekordmånga läste min blogg den veckan jag sker inlägget. Jag är så glad över alla positiva och fina ord. Det som värmer mest är alla ni som skrivit att jag är en stor inspiratör i er träning och ert välmående!! Om jag glömt tacka någon personligen så...

TACK!!!

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen sista tiden. Jag har inte riktigt kommit på något bra att skriva om samt att jag inte har haft några tävlingar i närtid! Men nu kanske det börjar arta sig lite. 

För ett tag sedan spontananmälde jag mig till DM i bänkpress. Denna tävling går nu på lördag i Eskilstuna. Efter att ha tränat på lätta vikter och många repetitioner hela sommaren inför Fitnessfive så kändes det roligt att börja lyfta tungt igen. Jenny Adolfsson, som har ett svenskt rekord i bänkpress samt är VM tvåa i styrkelyft har hjälp mig med att hitta tillbaka till maxstyrkan genom en för mig ny teknik. Jag har svårt att tro att jag på 4 veckor skulle ha hittat tillbaka till samma vikter utan hennes hjälp. Tack Jenny!

Så på lördag siktar jag mot nytt personbästa på tävling! 70 kg. Här är film från måndagens bänkpass då jag gjorde en två på 70 kg med kloss.

Mitt nästa tävlingsmål därefter blir finalen i Reppower som jag i våras kvalade till. Finalen går i Göteborg 30/11. Reppower består av samma moment som Fitnessfive men med tyngre vikter, i alla fall för min del då belastningen baseras på BMI. Man gör så många repetitioner man kan på 60 sekunder i varje moment. Jag kommer påbörja en mer inriktad träningen inför detta om några veckor. Om jag börjar för tidigt kommer jag att ledsna.

Förra helgen tränade jag tillsammans med Erik Dahlberg, en kille jag lärde känna genom Ninjatävlingen. Erik har en helt sjuk bålstyrka. Det finns nog ingen som gör humanflag som honom. Här är ett av de sjuka exempel på vad han sysslar med. Minst sagt inspirerande.

Jag försökte mig också på en humanflag, ett ganska bra första försök i alla fall.

Ha en bra vecka!!