Imorgon fredag åker jag till Göteborg, på lördag är det final i Fitnessfive. Jag längtar tills det är över. Jag kommer inte vara nöjd med något annat än vinst. Invägningen är kl. 09:00 och tävlingsstart kl. 11:00. Troligen blir det en riktigt lång dag. 20 tjejer och 40 killar ska tävla i fem styrkemoment. Det kommer ta tid.

Denna vecka har jag har varit både jobb och barnledig. Jag har tagit det ganska lugnt med träningen. Min kropp känns aningen sliten och jag har ont lite överallt.  Så nu behöver jag återhämtning och vila för att kunna prestera max på lördag. I måndags körde jag ett genrep inför tävlingen. Jag körde alla fem styrkemoment i sin rätta ordning. Det kändes okej, inte jättebra. Men jag tror att det kommer släppa till lördagen. Igår var jag hos min kiropraktor som gav mig en ordentlig och välbehövlig genomkörare. Under alla år som jag har tränat har jag varit hos många olika kiropraktorer och naprapater. Men aldrig känt mig hundra med någon. Men det gör jag nu. Jag kan verkligen rekommendera Andreas Ivert, han håller till på Östermalm, http://lkai.se/.

Övriga veckan har jag testat lite nya aktiviteter bara för att hålla igång men inte trötta ut mig. Jag besökte bland annat Östervåla hinderbana. En grymt bra bana som är byggd av Östervåla kraftsportklubb. Den är öppen för alla och gratis att köra på. Roligast var den 4,80 meter höga rampen. Det krävdes några försök innan jag lyckades komma upp.

Jag har hängt en hel del i Rålambshovsparken denna vecka. Barmafia tränar ofta på Rålis utegym. Det är riktigt kul att kolla på. Mina vänner var med och träna, men jag kollade på, rädd för att ta ut mig innan tävling. Men det kliade i hela kroppen. Ville gärna vara med och träna. De är så grymma och har sjukt bra kroppskontroll. Nästa gång kommer jag helt klart vara med. Här gör Janne, Jenny och Malin human flag.

 

Istället för att träna på human flag så testade jag slackline. Det var riktigt kul och bra balansträning. Såfort jag kom hem efter dagen i Rålis beställde jag en egen slackline på nätet. Nu ska min balans bli bättre. Den är alldeles för dålig.

Idag har jag bara slappat och solat. Har just packat klart och ska snart i säng för att orka upp för tidig avfärd imorgon. Håll tummarna för mig på lördag. Kommer uppdatera på Facebook och Instagram hur det går.

Ha de gott och ha en fin helg i sommarhettan!