Den 16/5 ska jag tävla i Polis SM i styrkelyft, detta går i år av stapeln i Lund. Förra året vann jag bänkpressen och kom två i totalen på styrkelyft. I år vill jag såklart vinna då jag bara var ynka tre poäng ifrån vinnaren, grymma Anna Malers från Örebro.

Denna vecka började jag mitt nya styrkelyftsprogram som avslutas med tävlingen. Lite dålig tajming då jag vilat mycket denna vecka inför BootCamp Challenge som jag skall springa imorgon. Men jag komprimerade första veckan av programmet till att köra alla styrkelyftsmoment i tisdags. Och därefter har jag vilat. Det är sju veckor till tävling och här är mina första tre veckor av programmet.

I programmet har jag tagit en hel del inspiration från Daniel Richer på Styrkelabbet. Jag har dock modifierat det en hel del till att passa mig och min träning. De första tre veckorna som ni ser ovan är utvecklingsfasen. Där skall jag fokusera på teknik och ett bra utförande. Vikterna skall inte vara jätte tunga men jag kommer göra många set med få repetitioner. Här är filem från första passet.

Nu är det sovdags, imorgon skall det springas, krälas och badas i lera. ha en bra kväll och godnatt!!