Dagarna före påsk tillbringades i Luleå med min fantastiska pojkvän, Mats. Vi hann med många bra träningspass tillsammans. Sista dagen i Luleå avslutades med en helkroppsmassage hos kroppsstudion som Mats överraskade mig med. Det var verkligen vad min kropp behövde. Flög hem mot Stockholm på skärtorsdagen och åkte direkt till min mamma i Uppsala. Hon hade då hämtat min dotter Evelina på dagis så jag kunde stanna i Luleå en dag extra. När jag satt på flyget hem från Luleå så kände jag en sjukt stark längtan efter Evelina. Det var helt fantastiskt att träffa henne när jag kom fram, trots att det bara var fem dagar sedan sist. På långfredagen hade mamma bjudit hela släkten på påsklunch. Den lilla släkt vi har består av mamma, mig, Evelina, min bror, hans två barn och sambo (och Mats såklart). Min bror har just fått tillökning. Matilda, 10 dagar gammal och väger endast 2700 g. Så fantastiskt söt, till och med mindre än Evelinas docka!! Fick äntligen träffa underverket!

   

Åkte sedan till Stockholm för att lämna Evelina till hennes pappa och själv tillbringa resten av helgen på jobbet. Jag längtar redan till måndag då jag och Evelina ska vara hellediga tillsammans. 

Fredagen arbetspass startades med en timme på gymmet. Jag har förmånen att ha ett riktigt bra gym på jobbet.
På schemat idag, knäböj och bänkpress.
Jag började med knäböj. När jag tränade med PT Jenny så fuskade jag med djupet. Så fokus idag var godkända djup på alla repetitioner. 4 set med 3 repitioner på 80 kg. Det gick bra, testade därefter en etta på 85, en etta på 90 och avslutade med en etta på 92,5. Är nöjd och kände mig stark. Min ingångsvikt har tidigare varit 80 kg. Kanske jag ska höja den till Polis SM i styrkelyft. Mitt personliga rekord på tävling är 92,5 kg. Det hoppas jag kommer ändras.  

Därefter bänkpress. Körde 5 set med 3 repetitioner på 65 kg. Jag fick ta i men det kändes stabilt. Har senaste två åren haft 65 kg som ingångsvikt. Tror det är tid att höja även den. Jag har aldrig fått 70 kg godkänt på tävling. Hoppas på en ändring även där. 

Nu väntar en natt på jobbet!
Sov gott ni andra!