Idag fick jag förmåmen att prova rapellera från Essingebron. En härligt känsla. Första försöket kändes läskigt, men snabbt kom jag in i tryggheten och kunde slappna av. Var även tvungen att testa fira ner mig upp och ner.

Inte bara att detta var kul att testa, vädret var fantastiskt och vi hade undebar utsikt. Sammantagen en grym eftermiddag.

Dagens träningspass bestod av bänkpress och dips i Fitness Five anda. Bänkpress i 100 sekunder på 60 procent av min kroppsvikt. Bänken gick riktigt bra. Jag lyckades mata på i 100 sekunder. Efter inrådan från min kille Mats har jag testat ett smlare grepp för att lättare kunna låsa armbågarna och vila. Det funkade okej. Jag orkade hela tiden ut men både bröst och triceps värkte efter tre set. Sedan var det tyvärr lönlöst att köra dips. Trotts lång vila orkade jag inte ens 20 dips. Blev lite besviken så jag bytte istället till att göra ringdips. På ringdips har jag varken mål eller krav på mig själv och blir nöjd hur få jag än presterar. Körde 4 set med 10 repetitioner.

Vägde mig även för att ha koll på hur mycket jag går ner till tävlingen. Började min diet i måndags. Vägde 54 kg, ungefär som jag trott. Nu har jag tre kg att gå ner på 4 veckor. Det kommer blir perfekt hoppas jag. 

Ha en fantastisk dag i vårsolen.