Det var ett tag sedan jag skrev i bloggen och det har även den senaste tiden blivit lite glesare mellan inläggen.

Jag har inte varit riktigt peppad på att skriva. Träningen har känts tung och det har även varit lite trögt på det privata planet. Men nu känns faktiskt det mesta lite bättre. Denna vecka har jag till min lättnad och glädje nått en liten vändpunkt. Jag känner mig fortfarande sliten i kroppen av all träning och skulle behöva sommarlov, men måste bita ihop ett tag till. Däremot känner jag mig gladare, piggare och starkare än vad jag gjort den senaste månaden. Jag har minskat ner lite på Fitnessfive träningen och istället lagt in annan träning som jag njuter av på ett annat sätt. Typ marklyft som jag inte kört på länge, en av mina favoriter. Helt plötsligt gjorde jag 5*5 på 105 kg. Vilket jag aldrig tidigare fixat. En väldigt skön känsla. 

Jag har även ägnat lite tid till klättring vilken är grymt kul! I torsdags var jag med några vänner i Rålambshovsparken och klättrade på stenarna där. Min teknik kan verkligen bli bättre, men jag klarar mig hyffsat tack vare styrka och en lätt kropp. 

Idag var jag på jobbet och tränade med gamla och nya träningsvänner. Vi satte ihop en liten hinderbana i sporthallen med mest fokus på greppstyrka. En del i banan var att svinga sig i lianer. Riktigt skoj! 

Nu är jag helt slut i mina underarmarna och händer svider en aning, så jag tror morgondagens chinspass får vänta!

Under helgen har vi även haft besök av en underbar familj från Västevik! Fredagen tillbringades med våra gäster på Gröna Lund till alla barns glädje!
Denna gång vågade jag och Evelina åka lilla fritt fall, jag vågade inte sist vi var där. Fritt fall blev verkligen en favorit, till och med så den slår nyckelpigan!!

Ha en underbar lördag!!