Har just nu en vecka semester som jag tillbringar med min dotter Evelina. Vi hälsar på min mamma som bor halvtid i Spanien. Hon har ett fantastiskt fint hur här! Vädret är toppen och Evelina stortrivs när hon får bada obegränsat. Jag försöker att bara njuta, koppla av och koppla bort jobbiga tankar och grubbel som sista tiden legat över mig. Jag har lyckas hyffsat än så länge!
 
Igår publicerades resultat från alla Fitnessfive kval. De 20 bästa tjejerna och de 40 bästa killarna går vidare till finalen i Göteborg den 26/7. Efter att ha sett resultaten så har jag till 100 procent bestämt mig för att tävla. Jag vill VINNA!!

Känner mig mer taggad nu än förra veckan då min motivationen försvann helt efter beskedet om att finalen är framflyttad med tre veckor. Denna vecka har jag tränat endel, men inte enligt Fitnessfive. Jag har tränat det jag känt för och vad som passat. Mestadels i husets så kallade hemmagym! Man får ibland skapa egna träningsmöjligheter.

Idag besökte jag ett nyöppnat gym på orten som var över förväntan. Har i över 10 år letat gym här, men det har inte funnits något bra. Men nu äntligen har ett öppnat. Jag körde marklyft, 5x5 på 100 kg, bänkpress 5x5 på 60 kg och viktade chins 5x5 med 20 kg extra. Kände mig stark och sjukt kul att köra tungt och inte enligt Fitnessfive.

Här är mitt sista marklyft set! Lätt som en plätt!

Ha en härlig vecka!!