Nu har jag haft semester i en vecka vilket var väldigt välbehövligt och bra tajmat. Sommaren verkade komma samtidigt, så underbart! Semester började med några barnfria dagar. Passade på att fylla på ordentligt med träning för att kunna vila och slappa senare i veckan, då Evelina kommer till mig. 

I måndags fick jag äran att träna hinderbana med Konstantin, vinnare av Gladiatorerna 2014! Han har sin hinderbana uppställd på Djurgården under Juli! Kika mer på Konstantins hemsida om ni är sugna på hinderbaneträning, http://www.obstacletraining.se
Jag tränade mestadels i monkeybaren, teknik! 

På tisdagen var jag i Stureby och tränade med hjälp av en kille från Barmafia, Konstantinos. Jag kan inte göra muscle ups, måste verkligen lära mig det. Fick hjälp men kan inte få till tekniken. Lyckades med hjälp av gummiband, men inte utan. Innan min semester är slut ska jag kunna göra muscle ups!!! Lärde mig i alla fall att svinga från en bar till en annan, fick till hyfsad teknik, jag måste bara våga mer. En hel del chins blev det också! Så grymt rolig att testa något nytt. Grymt imponerad av Konstantinos, vilka sjuka konster! Tyvärr inga filmer på mina konster som inte blev något att skryta med. Men kika gärna på Konstantinos instagram, tränaren för dagen, http://instagram.com/p/ol8-B9RFTE/

På onsdagen fortsatte det roliga! En eftermiddag på klättercentret, Telefonplan med trevligt sällskap av Konstantinos och Bernhard.

Jag har några favoriter där. En av favoriterna är en armgångshinderbana som vi själva sätter ihop. 

Sedan gillar jag klättringen med bara armar. 

Veckans träning fick även kompletteras med lite Fitnessfive styrka. Det är äntligen bara två veckor kvar tills finalen. Körde några pass för att få in alla fem moment. Trots kramp i underarmarna så lyckades jag bra. I chins och bicepscurl så ligger jag på samma resultat som i kvalet. Men i de andra tre grenarna har jag ökat mer än vad jag förväntat mig med tanke på att detta inte varit prioträning senaste veckorna. Det känns roligt och bra inför finalen. Vad det gäller vikten är jag också i fas. 1 kg ska jag gå ner, vilket kommer bli bra tajmat om två veckor.

På fredagen åkte jag och Evelina till Västervik för att hälsa på gamla vänner från Polishögskoletiden tillika min nya TCA tävlingsbuddy Daniel Farray, som dök upp på polis SM i TCA som gubben i lådan och tog hem guldet i herrklassen! 

Till min stora glädje har Daniel just byggt ett utegym i trädgården. Så denna helg av planerad träningsvila kommer få sig ett grymt chins- och dipspass! Det får bli imorgon!

Ha en härlig lördagkväll!