Mina senaste dagar har verkligen varit usla. Jag har stångats med en massa jobbiga känslor och tankar på det privata planet. Jag och den kille som har fångat mitt hjärta måste tillsammans fatta jobbiga beslut om framtiden. Jag har varit arg ledsen och frustrerad. Bara att tänka på det jobbiga besluten får mig att gråta. 

Det bästa att göra sådana dagar är att träna och fokusera tankarna på annat! Träna extra hårt, vilket jag också gjorde. I förrgår hade jag chins och dips på schemat. Jag satte rekord i strikta chins. Kände även att jag hade kunnat pressa ur någon extra om det varit tävling. Körde totalt 100 chins uppdelar på fem set. 30, 21, 17, 17, 15. Kändes riktigt bra med ett pers drygt två veckor innan Fitness Five tävling! Här är film på mitt sista set! 

Sedan dips. Tangerade mitt personliga rekord i dips. Mycket nöjd även med det. 

Igår hade jag förmånen att träna med Malin Ekstrand, en grym tjej, stark och go! Vi körde marklyft och bänkpress. I marklyft så var det dags för mig att köra ettor på submax. Sist jag gjorde det så körde jag fem ettor på 112,5 kg. Nu var planen att öka till 115 kg. Jag var lite osäker på om det skulle fungera då 115 är mitt personliga rekord. Men jag har blivit starkare i marklyft sedan detta rekord. Fem ettor på 115 kg var inga problem. Det kändes riktigt bra men tungt. Jag fick ta i men det gick.

Därefter tung bänkpress där jag haft mycket hjärnspöken sista tiden. Men äntligen släppte det lite. Jag har dock inte ökat något i styrka gällande bänkpress, men jag klarade 65 kg lätt som då kommer vara min ingångsvikt nästa lördag. 67,5 kg gick också upp lätt, men sedan är det stopp. Jag fick mycket bra tips från Malin. Hon såg tydligt att jag la ner för mycket kraft på vägen ner vilket gör att jag redan trött när jag ska pressa upp stången från bröstet. Jag har varit lite feg och inte vågat släppa på vikten ner mot bröstet. De sista två seten gick jag ner till 60 kg och testade. Jag gjorde två tvåor på 60 kg och det var de lättaste lyften jag någonsin gjort. Det kändes som jag hade 30 kg på stången. Nu vill jag såklart hinna ett till bänkpress pass innan tävling. Men det kan bli ont om tid för detta.

Ha en bra dag och ta vara på kärleken❤️❤️!