Sommaren har nått sitt slut och väldigt mycket har hänt den senaste tiden! Min blogg har tyvärr stått still pga tidsbrist! Nu kommer i alla fall en liten uppdatering! 
Sedan jag kom hem från World Police & Fire Games i början på juli har min träning haft fokus på andra säsongen av Ninja Warrior Sverige som spelades in 9-12 september! Den roligaste träning som finns. 

Årets inspelning var en fantastiskt upplevelse på flera sätt. Det bästa av allt är att flera deltagarna har kommit att bli mina bästa vänner. Den fina gemenskapen vi har haft under sommaren gjorde att hela inspelningen blev en känslomässigt bergochdalbana!! Många tårar av lycka då vänner lyckades och många tårar av sorg då några föll i besvikelse! Jag hade aldrig innan inspelningen kunnat tror att Ninja Warrior skulle påverka mig så mycket känslomässigt! Väldigt roligt och en fantastiskt upplevelse men samtidigt jobbigt!! En riktigt dokusåpa!

Förra året inför Ninja fick jag en hel del nya vänner som jag tränade tillsammans med vilket var bland det roligaste jag upplevt träningsmässigt! Jag var lite rädd att årets upplaga inte skulle komma i närheten av så skoj och innehållsrik som förra årets. Men det blev tvärt om. Flera av mina närmaste vänner från säsong 1 var även antagna till säsong 2. Samt några nya som tillfört enormt mycket! Sommaren 2015 har varit den bästa någonsin!
Här kommer ett litet axplock av sommarens träning och äventyr!
Ninjagänget på Besök hos Sofias svärföräldrar där blad annat en laxtrappa hade byggts.

Ett minisemester till Fagersta där bästa David hade byggd en hel del Ninjahinder! Bland annat unstable bridge och en form av floating boards.

Flera dagar av mysigt parkhäng, späckade av övningar för bättre kroppskontroll!

Massor av klättring.

Och bäst av allt är såklart all lek, skratt och andra tokigheter vilket det finns en uppsjö av!

Inför inspelningen av Ninja Warrior kände jag att jag gjort vad jag kunnat för att vara så förberedd som möjligt! Jag kan tyvärr inte avslöja något om hur det gick! Programmet kommer sändas i vår! Men jag är glad, stolt och nöjd och kommer utan tvekan söka igen om det blir en säsong 3! 
Tack #ninjafamiljen WatermelonWatermelonWatermelonPurple heartPurple heartPurple heart för att ni gjort detta till en oförglömlig upplevelse!
Kram till er alla och ha en fantastisk helg!