Dagen började på topp. Jag gick upp kl 05:30 för att vara på Eriksdalsbadet och simma tillsammans med Malin Ekstrand 06:30. Annars när jag simmar brukar jag alltid göra det tillsammans med min vän Malin Gauffin som även varit min simlärare de senaste året. Vi har inte kunnat synka någon träning på länge så jag tänkte att jag måste passa på att dra nytta av den andra Malin som är en grym simmare. Hon har simmat på SM nivå och har många fina meriter som junior, men slutade för ett par år sedan. Jag fick verkligen bra tips och kände på en gång att jag förbättrade min teknik, framförallt i bensparken. Dock var min uthållighet inte den bästa. Mjölksyran kom väldigt snabbt i axlarna. Jag tror gårdagens gympass gjorde sig påmind. Det var hur som helst ett kul och givande simpass och jag hoppas på fler. Tack Malin!

Min eftermiddagsplan var att träna på hinderbanan på Polishögskolan som jag sett fram emot hela vecka. Men när jag slutat min utbildning för dagen var jag helt slut och längtade hem. Hämta min dotter på dagis och sedan hem och ha fredagsmys. Så fick det bli.

Gjorde en liten fredagsdessert, supergott.
1 dl vispad äggvita lite sötströ, in i frysen i ca 1 timme, ät sedan med hallon.

Sov sött!