Sommaren och semestern tar alltid slut för fort! Jag gillar dock vardagen och älskar mitt jobb, så det känns inte allt för tungt att börja jobba igen! Det trista är att det inte blir lika mycket tid över till träning och umgås med vänner.

I våras när jag och mitt ex Mats gjorde slut kändes det som att sommaren skulle bli en riktigt tung period. Från att ha en planerad semester och sommar tillsammans med någon till att inte ha en enda plan förutom att träna. Och då träna på egen hand istället för med Mats. En helnykter singelsommar med fokus på träning och tävling kändes inte så roligt. Sommaren har delvis varit tung pga. att jag blev väldigt sårad då vi bröt. Men tack vare träningen har jag träffat och lärt känna väldigt mycket nya fantastiska människor, vilka har kommit att bli väldigt goda vänner och de har gjort min sommar fantastisk!! Ingen nämnd ingen glömd, men ni vet vilka ni är
💜
!

Jag har under semestern haft förmånen att testa många nya saker inom träning och har verkligen fastnat för bland annat klättring. Jag lider lite av höjdskräck och ibland kan en mental spärr infinna sig. Detta försöker jag jobba på och har den senaste veckan tagit ett stort kliv framåt. Stegen på filmen nedan var en sådan mental spärr. Att våga ta vartannat steg och klara hela vägen upp. Det kändes helt omöjligt. Jag och Jenny kämpar båda med detta mentala. Vi fick sedan tips från mästerklättraren Anja Hodann och därefter var utvecklingen 100 procent.

I helgen gjorde jag även ett besök på Uppsala Survival vilket är en grymt rolig hinderbana. Man kan bland annat svinga sig i lianer.

De hade också byggt en laxtrappa på Uppsala Survival. Det är en sådan grej som framkallar en mental spärr hos mig. Jag ville så gärna klara hela vägen. Men klarade max tre steg. Här vågar jag inte mer än ett steg. Förstår inte vad jag är rädd för?

Tack alla som var med denna dag i Uppsala, grym kul! Här är hela gänget!

Om ni inte har något för er nästa vecka torsdag till söndag, 14-17 augusti, så sker ett kul event på Gärdets sportfält. TV inspelning för en ny svensk produktion och TV serie, Ninja Warrior. Alla är välkomna att titta och det är gratis, glöm bara inte att boka plats.

Ha en härlig vecka!