Mitt liv rullar just nu på lite för fort. Jobb, plugg, träning och Evelina.
Jag har inte hunnit med mycket annat sista tiden. Inte ens skriva i bloggen.

Finalen i Rep-power närmar sig och jag tränar på med mina repetitioner. Chins och dips har alltid varit och förblir mina favoriter. Jag trodde i somras då jag vann Fitnessfive att det för mig var omöjligt att göra fler chins, men eftersom jag fortsätter att öka så hade jag till min glädje fel! Här är filmer från helgens chins och dips.

Efter sommaren har jag inte riktigt haft någon struktur på min träning. Ganska skönt faktiskt. Jag har istället tagit det lite dag för dag och vecka för vecka. Anpassat träningen efter vad jag haft för träningssällskap. Tidigare har jag tränat mycket själv, men har alltid tyckt att det är roligast att träna i sällskap med likasinnade. Ostrukturen betyder inte att jag tränat mindre utan tvärt om. Det senast veckorna har präglats av mycket rolig träning i roligt sällskap. Förra helgen var jag på Sundbybergs Tyngdlyftningsklubb, STK och tränade med ett gäng från MMSports samtidigt pågick det hårdträning inför VM i Styrkelyft med utrustning som går av stapeln om några veckor. Jag och Jenny passade på att testa en lyftardräkt där vi båda fick plats. Ägaren av dräkten väger ca 150 kg. Vi fick in båda våra ben i vardera, den satt lite tight, men det gick!

Träningspasset fortsatte med lite olika synkroniserade övningar.
Chins på kommando och sedan utfall.

Tack Jenny för dessa fantastiskt roliga träningspass!!

Denna vecka har jag bott i Uppsala och gått en utbildning på Uppsala Universitet. 4,5 poäng i Människohandel. Så bra kurs med superduktiga föreläsare. Kursansvarig är Jonas Trolle, min före detta chef och författaren till boken ”Kapten klänning”. Han är toppen och har mycket kunskap och erfarenhet att dela med sig av. Om några veckor fortsätter utbildningen med ytterligare några dagar i skolbänken. Det ser jag verkligen fram emot.

Ha en härlig start på nya veckan!!!