Igår hade jag förmånen att få träningssällskap! Jag är van att träna själv då jag inte är så flexibel med mina träningstider och har svårt att boka tid för träning med andra. Anpassning till jobb, när jag har min dotter och resor till min pojkvän i Luleå gör att jag ofta daskar av en timme på gymmet själv såfort tid ges.

Nu hade jag bokat in ett markpass med Malin Ekstrand som jag har träffat genom Rep-power och MM sports. Grymt stark och gullig tjej som har tävlingssimmat på hög nivå men numera tävlar i styrkelyft. 

Vi började med femmor i marklyft. Jag körde på 95 kg och fem set. Det kändes riktigt bra. Har aldrig orkat fem femmor på 95 kg tidigare med bibehållen teknik. Så starkare har jag blivit. Fick även bra tekniktips av Malin. Nu ser jag fram emot mitt nästa markpass om 5 dagar, då jag ska köra ettor. Förhoppningsvis kommer jag kunna höja mitt submax då. Här är min sista femma. 

Därefter anslöt Jenny Adolfsson. En av mina stora förebilder inom träning. Extremt stark och mångsidig och dessutom en grym PT. 

Chins var det då dax för. Jag började med att maxa ett första set. Gjorde ett par mer chins än sist när jag maxade. Tror ändå att det finns fler chins att hämta. Här får ni se mina 15 första.

Sen gjorde vi 10 set med 8 chins och kort vila där emellan. Avslutade sen med ett max set vilket inte blev så många med över 100 chins i ryggen. Ett riktigt bra chinspass. Nu trodde jag vi var klara. Militärpress föreslog Jenny. 3 tunga set set militärpress och sedan 3 lättare då vi bara pumpade utan att sträcka ut armarna helt för att koppla bort triceps. Det kändes i axlarna! Jag tänkte åter igen att vi nog klara nu, men inte riktigt än. Nu skulle vi köra superset av tre olika hantelövningar. Biceps, baksida axlar och axellyft. 3 set av varje, så totalt 9 set. Senan avslutade vi med mage. Därefter var både Jenny och Malin nöjda! Så även jag! En riktigt roligt, peppande och inspirerande pass med två toppentjejer! 

Trevlig helg!!