Nu har Mats just lämnat Stockholm för att åka hem till Luleå. Saknar honom redan, men om bara en vecka kommer han hit igen. Nu är det dags att sammanfatta Valborghelgen!

I onsdags påbörjade vi dagen med ett träningspass på Södermalms polisstation. I måndags när jag körde tung bänkpress så gick det väldigt dåligt för mig så idag ville jag göra ett nytt försök med en bra bänk och bra stång, så jag kan jag inte skylla på utrustningen sen. Men tyvärr var jag lika klen idag. Det var bara några veckor sedan jag gjorde treor på 65 kg och nu orkar jag knappt en etta på 65 kg. Jag är rädd att uthållighetsträningen inför Fitness Five gjort att jag tappat i maxstyrka. Jag har inte kört så mycket tung bänk sista tiden då jag alltid varit trygg i den grenen. Har inte behövt fundera så mycket på bänkpress för det har alltid funkat och jag har senaste åren gått in på 65 utan problem på tävling. Nu när jag misslyckades kände jag att endel i svagheten låg i min teknik. Jag har tappat bryggan och spänningen i kroppen. Jag hade svårighet att få in  och ihop skuldrorna på bänken. Efter att ha tröttat ut mig på 65 kg gick jag ner till 50 kg och körde åttor med fokus på teknik. Många av mina tunga pass avslutatade jag ofta såhär förut, men pga av många andra moment och tidsbrist har jag inte gjort det. Nu återinför jag lite av mitt gamla och hoppas på att hitta tillbaka till bänkpressen och styrkan. Det är bara 2 veckor kvar nu till Polis SM i styrkelyft!

Därefter kärde jag knäböj enligt Fitness Five. Jag håller utgefär samma tempo nu i 100 sekunder, men tycker att jag gör för få. Nästa gång ska jag försöka öka tempot en aning. Vill hinna ca 5 repetitioner mer än vad jag gör nu. Jag tror att det skall funka. Efter att ha kört tre set i 100 sekunder på min kroppsvikt gick jag nästan in i väggen. Jag blev verkligen helt slut. Vi skyndade hem för att hinna äta lunch och vila innan dagishämtning och Valborsfirande.

På kvällen åkte vi till min bror och hans familj för att fira Valborg. Vi fick hemgjorda hamburgare som var de absolut godaste jag någonsin ätit. Passade även min diet bra, hamburgare utan bröd och med sallad. Min mamma hade gjort en fantastisk god coleslow, förutom kålen och morötterna var kvarg grunden, fantastiskt gott. Efterrätten stod jag och Mats för. Det blev glass på äggvita och Cassein som vi provgjort kvällen innan. En mycket god och trevlig kväll.

Torsdagen vilade vi från träning. Både jag och Mats hade grym träningsvärk. Jag kände mestadels av min rygg efter att ha bänkat med fokus på teknik och spänningen i kroppen. Istället blev det lite shopping på stan och bara häng hemma med Evelina. Vi gjorde en helstekt fläskkarre i ugnen. Lite högre fetthalt än de kött jag brukar äta vid diet Men kände att det inte skadar att fylla på med lite extra fett och sååå gott. Testade även att göra en hallonglass som Jenny Adolfsson tipsat om på sin blogg. Men istället för att frysa den åt jag den som hallon mousse. Det godaste jag ätit under min diet. Se hur man gör under recept. Äggvita är verkligen fantastiskt, så mycket goda och nyttiga mellanmål och desserter jag har gjort under de de senaste dagarna.

Nu ska jag starx iväg och simma därefter kommer min helg tillbringas på jobbet.

Ha en underbar fredag!!