Denna vecka går jag en handledarutbildning på Polishögskolan i Solna. Utbildningen är i 4 block och vi är nu i block 2. I juni, när nya examinerade poliser kommer för aspiranttjänsttjönstgöring i Stockholm City, får jag äran att ta hand om och handleda fyra av dessa genom deras sista termin. Det skall bli riktigt rolig och en ny utmaning! 

En stor fördel med att vara på Polishögskolan är träningsmöjligheterna, de är fantastiska! Gymmet är riktigt bra, dock saknas det bra utrustning för att köra chins och dips. I övrigt saknas nog inget. Grönområden, hinderbanan och löparspår bjuder verkligen in till träning. I dagarna har jag gått och suktat på hinderbanan. Den får vänta till fredag. Då blir det löpning och hinderbaneträning här på skolan.

Idag körde jag knäböj enligt Fitness Five. 100 sekunder på egen kroppsvikt. Det gick okej. Gjorde lika många som på Rep-power tävlingen. Borde dock göra fler då man har 20 sekunder till på sig. Så jag har nog tappat lite i uthållighet till förmån för de tunga passen jag kört. Men har fortfarande 4 veckor kvar att öka på lite och förhoppningsvis blir det ett personligt rekord på tävlingen.

Ha en härligt dag i solen!