Som ni säkert förstår så var det en stor besvikelse att jag inte klarade mig längre i semifinalen av Ninja Warrior. Jag var var så besviken över att jag klantade mig ur banan. Det hade varit så skönt att få köra tills jag verkligen inte klarade mer på grund av att min styrka eller uthållighet inte räckte till. Men istället åkte jag ut på ren klantighet! Jag tänkte mig inte för när jag kom till hindret med det två repstumparna, jag tog greppet för långt upp så när jag släppte nådde jag inte fram till kanten utan fick bakåtvikt och trillade i vattnet. Jag har själv inte sett avsnittet, men jag minns känslor och att jag efter att ha fattat greppet kom på mig själv! 

 

Jag ville så gärna få göra laxtrappan som under min träning inför detta varit ett problem fram tills jag åkte till David i Fagersta som hade byggt en egen laxtrappa där jag första gången övervann min det mentala och vågade göra den hela vägen. 

I det stora hela är jag väldigt glad över att ha fått vara endel av detta Ninjaäventyr. Det har varit en fantastisk upplevelse. Av alla 125 deltagare var det bara hälften som klarade kvalbanan och jag var en av dem. Jag lovar att detta inte är det sista ni sett av mig. Ninja Warrior Sverige har just startat och som det ser ut kommer den en fortsättning även nästa år. 

Tack alla ni som tittat och hejat på mig! Ni är guld värda! Stor kram till er!