Den 18 och 19 april anordnar jag workshop på Hälsokällan Gärdet tillsammans med Barstarzz. Det finns fortfarande några platser kvar så passa på att anmäla er. Micke och David, som kommer vara instruktörer, tillhör Sveriges bästa inom Street Workout & Calisthenics. Här är ett litet smakprov av bilder från deras Instagram.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av liknande kroppsviktsträning för att delta, intresse av att lära sig räcker. Du som redan har erfarenhet kommer få hjälp att förbättra tekniker och lära dig nya övningar.

Detta är verkligen ett bra tillfälle att lära dig de bästa teknikerna från grunden till avancerat. Prova på och lär dig ett träningssätt för att bli starkare och få bättre balans i kroppen. Det kommer bli två riktigt grymma workshoptimmar!!

Workshopen sker vid fem olika tillfällen. Den 18/4 kl 14 eller 16 samt den 19/4 kl 10, 12 eller 14. I Stockholm på Hälsokällan Gärdet!  Anmälan sker via mail till mig på mikaela@morethanwellness.se med namn, telefonnummer och önskemål om dag och tid. 450 kr / pers för 2 timmar. 

Kika närmare på de två grymma instruktörernas Instagram @davidbarstarzz och @mikebarstarzz.

Ha en skön söndag!