Namn Mikaela
Hemstad Stockholm
Sysselsättning Polis och Coach och Personlig tränare
Intressen Träning
E-post mikakellner@hotmail.com
Hemsida http://www.morethanwellness.se/
Facebook https://www.facebook.com/mi.kel.5055
Mobiltelefon 0708-381320
Instagram http://instagram.com/mikaelakellner
Medlemsskap Team MM Sports och Lynx MST

Jag är en en träningsentusiast som älskar träning och fysisk aktivitet.
Det är ofta jag funderar på hur jag ska få tiden att räcka till. Jag har en dotter som snart fyller fem år, hon bor hos mig halvtid. Jag jobbar som polis i Stockholms city där jag enbart arbetar med prostitutionsproblematik. Den roligaste tjänst jag haft under mina 9 år som polis.

I början av 2015 startade jag eget företag, More Than Wellness, där jag erbjuder tjänster som personlig träning, coachning och kostrådgivning.
Välkommen att kontakta mig om du vill ha hjälp att nå dina mål.

All tid som inte ägnas till min dotter eller jobb går till träning. Försöker även klämma in vänner med jämna mellanrum. Många vänskaper kombineras genom träning vilket är det absolut bästa!

Jag har i hela mitt liv tränat olika saker. Fotboll, handboll, innebandy mm. Styrketräning började jag med och insåg hur kul det var i samband med att jag började på Polishögskolan. Därefter började jag att tävla i bänkpress och mångkamp. Tävlingarna ger mig motivation till att träna målinriktat och disciplinerat. Mina resultat blir hela tiden bättre och bättre. 

Jag kanske nu fått lite storhetsvansinne vad det gäller att tävla. Med det är så kul och inspirerande och jag blir bara starkare med åren!

Jag representerar Team MM sports och Lynx MST.

Följ mig gärna på Instagram @mikaelakellner.